Clubul

Clubul de ciclism BikeRehab.

Bike Rehab a fost înfiinţat acum 4 ani (neoficial), iar oficial ca şi club sportiv din mai 2016 sub denumirea “Asociaţia Clubul de Ciclism Bike Rehab” de către trei pasionaţi ai ciclismului constănţean: Constantin Florian Dragoş – Preşedinte, Ciogu Mihai – Vicepreşedinte şi Şeitan Doru – secretar

Obiectivul nostru este atragerea tinerilor către activitatea fizică şi către ieşiri cu bicicleta ocazionale şi nu numai.

De aproximativ 3 ani membrii clubului nostru participă la competiţii locale de amatori având chiar premii notabile.

Una din activităţile ce ne-au consacrat este “Joia bicicletelor” , o ieşire săptămânală cu bicicletele în cadru organizat, ce promovează ciclismul, mişcarea şi socializarea. Evenimentul se vrea a fi o paradă/plimbare de grup.

Tot din vara anului 2016, o altă activitate a fost născocită de membrii clubului şi anume “Evadarea de weekend” care după cum ii spune numele are loc în weekend, sâmbătă sau duminică, şi de obicei se fac 2 plutoane, unul regim hobby /plimbare, iar cel de al doilea în regim de antrenament.

O altă tură “fanion” a clubului nostru este “Cicloturismul anual”, care are de obicei ca destinaţie o zona turistică a ţării (2014 Cazanele Dunării, 2015 Maramureş, 2016 Munţii Apuseni) şi se desfăşoară în ultima săptămână din august.

Pe lângă turele de mai sus, clubul nostru a mai organizat numeroase plimbări cu caracter cicloturistic în proximitiatea oraşului/judeţului Constanţa.

În viitorul apropiat dorim organizarea mai multor evenimente pentru cei pasionaţi de acest sport pe 2 roţi şi desigur organizarea de competiţii.

Vă aşteptăm alaturi de noi, la oricare dintre ieşirile organizate de noi.

Echipa Bike Rehab
Constanţa, 2017

Parteneri Hagieni XC – Ograda Veseliei 2018

MULTUMIM PENTRU SUSTINERE SPONSORILOR

MULTUMIM PENTRU SUSTINERE PARTENERILOR MEDIA

MULTUMIM PENTRU SUSTINERE PARTENERILOR INSTITUTIONALI

PRIMARIA SI CONSIULIUL LOCAL ALBESTI

INSPECTORATUL SCOLAR JUDETEAN CONSTANTA

ORGANIZATORI

Recent Facebook Posts

Maine(sambata), tura sosea(antrenament, aprox 30/ora). Directia o stabilim la fata locului, aprox 80 km. Intalnirea la CDC, ora 12. O seara buna!

8 likes, 0 comments4 days ago

12.30, Casa de cultura, traseu sosea spre Mangalia, ritm antrenament mai lejer (30/ora).

4 likes, 0 comments1 week ago

Evenimente Ciclism Constanta

There are no events

Evenimente BikeRehab

ERROR: Invalid OAuth access token.
There are no events